Warta pausahaan

  • Ciri jeung Aplikasi tina Chain Girang

    Ranté drive milik meshing drive kalawan bagian fléksibel panengah, nu mibanda sababaraha ciri gear drive na sabuk drive. Dibandingkeun sareng gear drive, ranté drive ngagaduhan syarat anu langkung handap pikeun manufaktur sareng akurasi instalasi, kaayaan setrés anu langkung saé tina huntu sprocket, bufferin tangtu ...
    Maca deui

Mésér ayeuna...

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.