Tentang Kami

Bubuka parusahaan

Perusahaan urang Wuxi TongbaoInternational Co., Ltd. lokasina di Jiangsu, --- Delta Walungan Yangtze, basisir wétan Cina daratan, mangrupa salah sahiji ngarah bahan conveying sistem mitra jeung suku cadang conveyor kawas ranté produsén di Cina.

Didirikeun taun 1997, kami produsén profésional sarta diékspor fokus kana rarancang, ngembangkeun jeung produksi sakabéh bantalan, rollers, conveyor bagian ranté sarta belts conveyor. Sadaya produk urang minuhan atawa ngaleuwihan standar kualitas internasional hasilna loba konsumén wareg dina rupa-rupa. tina pasar sakuliah dunya.Tongbao geus committing pikeun jadi paling profésional lengkep supplier solusi transmisi otomatis jeung mitra strategis pangalusna dina industri conveying bahan, Samentara éta kami striving jadi Navigator dina widang ieu.

Sajauh ieu, urang gaduh langkung ti 90 mesin sareng alat utama, sareng langkung ti 20 alat uji.

Daptar Pakakas Utama

No. Ngaran equipments produksi utama Qty No. Ngaran alat deteksi konci Qty
1 Otomatis Super pagawean Mesin 15 9 panggilingan Gantry, panggilingan universal 1
2 Otomatis internal Mesin Gringding 9 10 Hot Forging Line 1
3 mesin grinding centerless 4 11 Tiis Forging Line 1
4 Otomatis Raceway mesin grinding 16 12 Kontinyu push wadahna annealing tungku 1
5 CNC lathe 22 13 tungku hardening 3
6 Puseur prosés 3 14 Produksi suntik lin 2
7 mesin hobbing gear 5 15 Mesin Las Otomatis 5
8 gear shaper 4

Daptar Equipments Test konci

No. Ngaran alat deteksi konci Qty No. Ngaran alat deteksi konci Qty
1 Séktrométer 1 9 Detektor cacad ultrasonik 1
2 3D Measuring tester 1 10 Pisahkeun Cerdas Non-Destructive 1
3 Proyék 2 sét 2 11 Rockwell Teu karasa tina Sakabéh TH320 5
4 Mesin Test Pikeun Tensile sareng Kakuatan 2 12 Mesin Uji Bulat 1
5 Bearing Kahirupan Tester 1 13 Uyah Semprot Tester 1
6 Mikroskop Metalografi 2 14 Las Kelim Tés Mesin 1
7 Mesin Test Magnét 1 15 Mikrométer sareng Gauge Seueur set
8 Fluoresensi Bubuk Magnét Detektor 1 16 Palapis Kandel Tester 1

Urang boga timer rojongan impor jeung hak ékspor, sarta wewengkon pasar kaasup Éropa, Amérika, Koréa Kidul, Rusia, Afrika jeung nagara sejen tur wewengkon, narima eupan balik positif sarta pujian. Kami ngarepkeun gawé bareng sareng anjeun!


Mésér ayeuna...

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.