Warta

  • Transmisi Mékanis Dina Modeu Transmisi Alat Mékanis

    Transmisi mékanis dibagi kana transmisi gear, transmisi rod turbin, transmisi sabuk, transmisi ranté sareng karéta gear. 1. Transmisi Gear Transmisi gear mangrupikeun bentuk transmisi anu paling seueur dianggo dina pangiriman mékanis. Pangirimanna langkung akurat, ...
    Maca deui
  • Naon Beda Antara Synchronous Belt Drive sareng Chain Drive?

    Naon bédana antara drive sabuk sinkron sareng drive ranté? Di mata jalma réa, sigana mah teu jauh bédana, nu salah pandang. Salami urang nitenan taliti, urang tiasa ningali bédana. Sabuk drive sinkron gaduh langkung kaunggulan tibatan drive ranté. Singkron...
    Maca deui
  • Ciri jeung Aplikasi tina Chain Girang

    Ranté drive milik meshing drive kalawan bagian fléksibel panengah, nu mibanda sababaraha ciri gear drive na sabuk drive. Dibandingkeun sareng gear drive, ranté drive ngagaduhan syarat anu langkung handap pikeun manufaktur sareng akurasi instalasi, kaayaan setrés anu langkung saé tina huntu sprocket, bufferin tangtu ...
    Maca deui

Mésér ayeuna...

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.