Ditambah The One Net Zero

Naha urang milih kelestarian

Kami parantos ngusahakeun masalah iklim mangtaun-taun. Kami gaduh catetan lagu anu kabuktian, sareng kami yakin yén kami bakal ngahontal tujuan iklim urang:
-Ku 2030, sadaya fasilitas produksi urang, bakal gaduh émisi gas rumah kaca enol bersih.
-Ku 2050, ranté suplai pinuh urang, ti bahan nepi ka pangiriman produk jeung solusi urang, bakal net enol.
Sareng udagan jangka menengah khusus sareng ukuran anu didefinisikeun saluyu sareng udagan 1,5 derajat Celsius Tujuan awal Peta Jalan Kelestarian kahontal.

Rentang Produk

Bantalan, bagian ranté conveyor, belts conveyor

Ngeunaan Tong Bao

Perusahaan kami Wuxi Tongbao International Co., Ltd. lokasina di Jiangsu, - nu Delta Walungan Yangtze, basisir wétan Cina daratan, mangrupa salah sahiji ngarah bahan conveying sistem mitra jeung suku cadang conveyor kawas ranté produsén di Cina.

Mésér ayeuna...

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.